Heimwee, het is een raar iets.
Zeker als ik me besef dat ik eigenlijk helemaal niet weet naar welke plaats ik het meeste heimwee heb.
dat krijg je van al dat gereis, althans, dat denk ik.
Ik heb heimwee naar het avontuur, de zon, en naar het gevoel van ongelimiteerde vrijheid.
Vreemde dingen eten, nieuwe culturen ontarmen, en soms gewoon een beetje afzien samen met mijn backpack. Ik verwonder me iedere dag over de schoonheid van de wereld, onze mooie, prachtige wereld, die ons, ondanks alle ellende ook zoveel moois te bieden heeft.

Het gebeurd me iedere keer, een ontheemd gevoel bekruipt me zodra de wielen van het vliegtuig de Nederlandse bodem raken.
Natuurlijk ben ik blij om mijn familie en vrienden weer te zien, maar het bloed stroomt doorgaans waar het niet gaan kan. 😉

Nu zijn we inmiddels jaren verder, het reisvirus is nooit gezakt, sterker nog, het heeft me meer dan ooit in zijn greep.
Stijl! is ermee geboren, en heeft mij de kans gegeven om onze wereld nog meer te ontdekken.
Laatst moest ik ook ineens aan mezelf toegeven dat mijn “thuis” niet meer alleen in Nederland is. Mijn thuis is bijvoorbeeld ook Marrakech, waar ik inmiddels een deel van het jaar mijn tijd doorbreng. Maar mijn echte thuis zit uiteindelijk in mijn hart, daar vind ik namelijk iedereen die me lief is, en die reizen altijd met me mee.

Maar nu, al mijn gereis (en vele aanmoedigingen) hebben me geïnspireerd om een nieuwe droom waar te maken….
Stijl! wordt officieel Stijl! Global treasures.
Naast de verkoop van onze mooie en bijzondere collectie kan je vanaf nu ook doorklikken naar www.globaltreasures.nl voor reisverhalen, photodairies en meer.
Ik neem jullie graag nog verder mee in onze wondere wereld van reizen, werken, ontdekken en genieten. 🙂

Color your life and be free!
Angelique